BlackCrow RP

KIEMELT PARTNER

 

Kedves GTA RP Játékosok!

Amint azt ti is tapasztalhatjátok, az elmúlt időszakban olyan szinten szaporodtak el az újonnan induló vagy még csak tervezett magyar GTA RP szerverek, mint ahogy egy zápor idején az esőcseppek hullanak az égből. Ha már jársz egy jól bejáratott, aktív RP szerverre, akkor úgy sem valószínű, hogy váltanál másikra, ha pedig épp nem jársz sehova, mert az előző szerver megszűnt vagy kitiltottak róla valamiért, akkor elveszhetsz a temérdek új és sokat ígérő szerver között.

Az biztos, hogy bármilyen új szerver hirdetésével futsz össze a következőket egytől-egyig mind nyújtani fogja (állításuk szerint):

  • Számos egyedi Script
  • Temérdek jól beállított jármű
  • Csatlakozási lehetőség legális és illegális frakciókba
  • Saját frakció (esetleg pénzért)
  • Nagyon fasza Admin Team (tapasztalhatod, hogy mindenhol nagyon fasza az Admin Team)
  • és persze sok-sok móka és kacagás.

Na el kell, hogy keserítselek, mert mi a BlackCrow RP szerveren az efféle kliséktől mentesek vagyunk. Nem fogunk ilyen hangzatos maszlagokat ígérgetni, mert felesleges. Mi egy dolgot tudunk neked ígérni, mégpedig azt, hogy amennyiben normálisan szeretnél RP szerveren játszani, akkor mi mindent megteszünk azért, hogy ez meg is valósuljon. Egyedi vagy máshol is használt Script? Nem mindegy? Működjön rendesen és fokozza a játékélményt! Nagyon fasza Admin Team? Ezt valóban mi ítéljük meg helyetted? Ha mások az elvárásaid, mint nekünk, akkor a fejünk tetejére állva se lesz számodra jó az Admin Team. Mi nem szeretjük, ha valaki szándékosan elrontja vagy el akarja rontani mások játékát, így keményen fellépünk az ilyen egyénekkel szemben. Emiatt számára biztos, hogy nem leszünk “jó / fasza” Admin Team, sőt…

Gyere és nézz fel hozzánk, ha:

  • tudsz normális emberként viselkedni! ( Nincs szükségünk 10-12 éves vihogó és fogyatékos gyerekekre – ez nem gyerekmegőrző vagy ovi), inkább a 16+ -os korosztályt céloznánk meg.
  • Komolyan veszed a szabályokat és tudsz “RP”-sen gondolkozni, bele tudod élni magad a saját szerepedbe (Nem kell nagy RP tapasztalattal rendelkezned, de jó képzelőerő nem árt).
  • Ha szerertnél egy jó társaság tagja lenni, ahol a legfőbb cél az, hogy mindenki – ismétlem mindenki jól érezze magát.
  • Vannak barátaid, akik megfelelnek a fentieknek? Akkor hívd őket is, gyertek bátran, várunk baráti társaságokat is!

Bármi kérdésed lenne fordulj nyugodtan a Discord szerveren bármelyik Adminhoz vagy Community Managerhez, bár nagyjából mindenki szívesen fog segíteni, ha tud!

Csatlakozás Discord szerverhez: https://bcdiscord.hungarogaming.hu

BlackCrow RP Facebook oldal: https://www.facebook.com/blackcrowrp

BlackCrow RP Instagram : https://www.instagram.com/blackcrow_rp/

Várunk szeretettel!

BlackCrow RP Team