Időjárás

 

Aktuális időjárás

Jelenlegi időjárási helyzetet leginkább az tudja illusztrálni, ha fogod magad és ki mész az utcára, vagy ha lustább vagy, csak kinézel az ablakon! Ez utóbbi esetben az akutális hőmérséklet meghatározása eléggé pontatlan lesz!

 

Távolabbi kilátások

Azt, hogy milyen lesz az időjárás napok múlva, igazából senki sem tudja, ahogy azt sem, hogy néhány óra múlva mi várható. Ha téged mégis ez érdekelne, sajnos rossz hírem van! Menj el inkább Tippmix-ezni, annak több esélye van, hogy be is jön!

Átlagosan elmondható, hogy valószínűsíthetően az aktuális évszaknak megfelelő időjárási körülményekre számíthatunk vagy itt, vagy máshol. Ettől persze bármikor eltérő helyzet alakulhat ki, a hőmérséklet kevésbé vagy akár jelentősen is eltérhet az aktuálisan elvárttól akár negatív, akár pozitív irányban! Előfordulhat, hogy esni fog az eső, havas eső, ónos eső vagy hó, de lehet, hogy nem. Ez biztos! Ahogy az is, hogy az előrejelzésekben leírtak az Aktuális időjáráskor dőlnek majd el, amit a fenti módszer szerint lehet ellenőrizni.

Összefoglalva: Biztosra az időjárás esetében csak azt vehetjük, ami épp aktuálisan van, a jövőbe nem csak mi nem látunk, de a meteorológusok sem, így a várható időjárás gyakorlatilag csak számítgatások és tippelgetések eredménye, ami vagy be jön, vagy sem, így igazából semmivel sem leszünk előrébb, mintha saját magunk tapasztalnánk meg az épp aktuális időjárást.

 

Ja és sose feledjétek! Mindig jó idő van egy  kis játékhoz! 😉